Draperii/Perdele

Perdele BacauArt Ambiance |

aici gasiti cele mai noi modele de draperii si perdele Bacau si moderne . Create de renumiti producatori alaturi de cei mai buni designeri in materie de perdele pentru casa. Detinem o colectie de peste 10000 de tesaturi pentru draperii si perdele Bacau. Tesaturi apartinand stilurilor : art deco , baroc , electic , sau romantic , pentru interioare de vile , case , apartamente si  HoReCa.

Oricat de frumoasa ar fi o casa poate parea goala si nedefinita , fara perdele si draperii . Draperiile sau  perdelele bine selectionate incadreaza elegant fereastra si in acelasi timp scoate in evidenta restul elementelor din camera.

Draperii Moderne

Dar cum alegi perdele si draperiile potrivite pentru casa ta ?

Cred ca unele idei in materie de design interior  sigur te vor ajuta in alegerea potrivita a perdelelor si draperiilor .  Desi pentru multi dintre voi poate parea un lucru simplu , afla ca nu este chiar asa . Chiar daca moda tesaturilor se schimba  , nu avem sezon din care sa lipseasca colectii clasice sau moderne . Nu poti cumpara draperii in stil modern , doar pentru ca anul acesta se poarta , desi mobila ta este clasica . Asadar , se poarta ce se potriveste casei tale.

La fel ca in orice domeniu si in cel al tesaturilor pentru casa lucrurile au o mare evolutie . Ca sa alegi corect tesaturile pentru ferestre , trebuie sa tii seama de urmatoarele :

Dimensiunea si orientarea incaperii . O camera orientata spre sud va fi inundata de lumina naturala . ceea ce ne da libertatea de a folosi draperii contrastante . Atentie pentru a opri soarele poti folosi tesaturi blackout.

Latimea si inaltimea camerei . Daca avem o camera cu inaltime mica , atunci vom folosi draperii cu imprimeuri verticale ce dau senzatia de inaltime.

Stilul in amenajare .

In general draperiile si perdelele se asorteaza cu materialele textile din acea incapere : covor, pernute decorative ,cuvertura pat , abajururi textile.

Rol practic sau decorativ pentru  draperii .

Pot avea doar rol decorativ astfel putem alege sa folosim draperii pentru incadrarea ferestrei cu dimensiuni reduse. (optimizarea costurilor) .Cu alte cuvinte poti beneficia din plin de razele calde ale soarelui . Deasemenea  poti opta pentru draperiile ce acopera total suprafata geamului si poti prelungi cu cateva ore somnul mult ravnit .

Dupa ce vei studia aceste aspecte iti vei da seama ca ai nevoie de un specialist in alegerea perdelelor,draperiilor. Specialistul  va tine seama de nevoile tale si de toate elementele de functionlitate si design. Astfel  la final vei avea ferestre functionale si frumos imbracate .Draperii-Perdele Bacau.