Profile Arhitecturale

Profile Arhitecturale

Aspectul unei case este dat de multe ori de elemente carora oamenii nu le acorda foarte multa importanta . Ne plac ancadramentele pentru ca ele fac diferenta in aspectul unei case . Fie ca veti decora fatada casei sau inteiorul aveti nevoie de : ancadramente ferstre , cornise , coloane , plite de podea , brauri .

Daca vreti intradevar sa evidentiati un proiect , in functie de stilul abordat , puteti alege din multitudinea de produse prezentate . In sectiunile urmatoare gasiti profile pentru fatada : console , pilastri , coloane , chei de bolta , termosisteme fatade , solbancuri , cornise , coltare decorative . Pentru decoratiunile interioare gasiti : cornise tavan , plinte podea, brauri , rozete , scafe , chenare decoarative , coloane , pilastri .

Profile Arhitecturale – coloanele se pot regasi si in amenajarea interioarelor, cu ajutorul acestora se pot crea decoruri senzationale .

Termosistemul decorativ prezinta atat avantajele termosistemului clasic, de reducere a facturii de energie si de asigurare a unei temperaturi optime . Deasemenea  spre deosebire de acesta din urma, termosistemul decorativ permite si individualizarea caselor prin design, conferindu-le stil si personalitate.

Termosistemul decorativ este realizat in grosime diferite , de altfel  poate fi aplicat atat direct pe tencuiala . Si in acest caz se alege o grosime mai mare a termosistemului astfel incat sa asigure cladirii confortul termic necesar sau se poate aplica peste termosistemul clasic obisnuit si in acest caz se va opta o grosime mai mica .