Atelier Art Ambiance

Atelier Art Ambiance | confectioneaza perdele si draperii. Coasem pe rejanse de incretire predefinite, storuri romane , draperii si perdele pe inel tip capsa, pasmanterii , toate la comanda . Si nu uitati coasem de multe ori mai bine decat brandurile cunoscute de imbracaminte.
Toate perdelele si draperiile confectionate in atelier sunt verificate inainte de a lua drumul clientului.

Timpul de executie al draperiilor si perdelelor  este de la 14- 45 zile in functie de disponibiltatea materialelor comandate .

Putem alege draperii si perdele elegante , cu imprimeuri variate , cu nuante si texturi de ultim moment. Din catifea ,bumbac, in sau matase , clasice sau contemporane perdelele si draperiile pe care le gasiti la ART AMBIANCE sunt textile pentru casa de o inalta calitate . Potrivite pentru casa sau apartamentul d-voastra. Deasemenea tesaturile pot fi folosite si la pernute decoarative asortate cu draperiile si cu restul textilelor din interiorul camerei .

Perdelele si draperiile sunt acum mai mult decat niste falduri ce ne feresc de privirile indiscrete ale trecatorilor. Cromatica lor ne ajuta sa dam personalitate unei incaperi . Puteti sa alegeti din raftul online draperii si perdele pe toate stilurile .Pentru decoruri romantice sau teme marine , minimaliste , moderne .