Consultanta

Consultanta | Decizia de a amenaja o casă sau un birou e începutul unui proces frumos, captivant, însă, cu siguranță plin de îndoieli și teama de a nu da greș. Teama de a nu greși în alegerea celor care vor da viață ideilor pe care le ai, mai ales că această decizie presupune investiții financiare și nu ai în fiecare zi șansa unui al doilea început. Cel mai important lucru de care echipa Art Ambiance are nevoie este timpul și disponibilitatea ta de a acorda atenție fiecărei etape necesare finalizării unui proiect câștigător.

În baza analizei tuturor informațiilor și a schițelor preliminare ale imobilului, vom realiza modelul financiar al proiectului la cel mai bun raport calitate pret.

De obicei prima intalnire cu clientul o avem in magazinul Art Ambinace pentru identificarea produselor folosite in amenajarea de interior a spatiului supus discutiei in functie de proiectul prezentat si a stilului abordat . Daca am identificat produsele putem porni la treaba .Incepand cu masuratorile ,propunerea celor mai optime solutii de proiectie si montaj . Pe baza acestora putem intocmi oferta finala. De aici ne mai despart doar 30 – 45 zile pana la finalizarea proiectului. Consultanta.

Avem o experienta vasta, de peste un deceniu, in domeniul designului interior. Suntem specializati in produse esentiale decorarii : perdele, draperii, tapet, tapiterii, profile decorative si corpuri de iluminat, elemente definitorii pentru aspectul unei incaperi. Va propunem amenajari interioare si design interior.

Contacteaza-ne

Cand ai nevoie de un designer de interior ?

Daca ai inceput un proiect de ……..

Cand ai nevoie de un decorator de interior ?

Daca ai ales deja cateva ………

Cum se monteaza o galerie metalica sau sina aluminiu ?

Incepem prin a masura fereastra indicam mijlocul ferestrei si dam semne in laterale in functie de latimea galeriei , dupa care stabilim inaltimea la care dorim sa avem galeria ………
Pentru sinele din aluminiu stabilim distanta fata de perete la care trebuie montata sina in functie de adancimea caloriferului . Sa presupunem ca sina de aluminu trebuie montata la 20 cm fata de peretele exterior …….

Cum se monteaza tapetul ?

In functie de suportul tapetului se folosesc adezivi recomandati pentru fiecare tip de tapet . In principiu este simplu de montat dar daca nu ai mai facut-o pana acum iti recomandam sa apelezi la un profesionist. Se pregateste peretele : se gletuieste se amorseaza . Se stabileste de unde incepe montajul , sa presupanem ca vom incepe din stanga peretelui, in functie de latimea tapetului 53 cm / 70 cm /106 cm etc. , vom trasa o linie perfect verticala de la stanga la dreapta la o distanta mai mica cu 2 cm fata de latimea tapetului , dupa care lipim prima fasie de tapet . Pentru urmatoarea fasie trebuie sa imbinam perfect modelul tapetului ( vezi indicatii tapet ,imbinare patern ) , modelul se poate repeta din 26 cm / 32 cm / 52 cm / 64 cm , etc ………………………..

Cum se asorteaza o draperie?

Incepem prin a defini stilul folosit in acea incapere , in functie de acesta alegem materialul care trebuie sa aiba textura , culoare si desen potrivite lui. De obicei asortarea draperiilor se va face in functie de  textilele din acea incapere ( canapea, covor, perne decorative , abajururi textile ) . ………….