Design Interior

Experienta profesionala acumulata in ultimii 10 ani impreuna cu Arhitectii Si Designerii colaboratori ne-a facut sa intelegem ca o amenajare de interior reusita dincolo de calitatile estetice pe care trebuie sa le aiba este o oglinda a pasiunilor ,preocuparilor si bucuriilor celui care o locuieste . Abia cand toate acestea sunt armonizate intr-un mod placut casa devine acasa.

Decizia de a amenaja o casă sau un birou e începutul unui proces frumos, captivant, însă, cu siguranță plin de îndoieli și teama de a nu da greș. Teama de a nu greși în alegerea celor care vor da viață ideilor pe care le ai, mai ales că această decizie presupune investiții financiare și nu ai în fiecare zi șansa unui al doilea început. Cel mai important lucru de care echipa Art Ambiance are nevoie este timpul și disponibilitatea ta de a acorda atenție fiecărei etape necesare finalizării unui proiect câștigător.

În baza analizei tuturor informațiilor și a schițelor preliminare ale imobilului, vom realiza modelul financiar al proiectului la cel mai bun raport calitate prêt.

În baza informațiilor deja stabilite, proiectanții Art Ambiance vor realiza schița optimă de amenajare a interiorului, subiectul următoarelor întâlniri. În funcție de stilul de viață și de solicitări, este posibil ca unele obiecte să fie eliminate pentru a extinde zone mai importante pentru beneficiar. Rezultatul acestei etape este un plan de organizare a spațiului, agreat de beneficiar și pregătit pentru a începe discuțiile legate de estetica și designul interior într-o manieră profesionistă.

În acest moment am putea spune că spațiul este deja pe jumătate amenajat. Avem o schiță, avem un buget, putem începe să alegem produse care ne plac, țesături, materiale. Încep să apară și limitările (de ex.: nu-mi place roșu, nu vreau wenge sau îmi doresc nuanțe de pământ). Rând pe rând, îți vom prezenta și vom identifica împreună acele produse care îți plac și care vor deveni elementele cheie ale proiectului de design.

Nu există designer bun sau mai puțin bun; există, însă, designer cu care empatizezi, care îți simte stilul și îți poate crea un concept potrivit.

După ce toate aceste detalii vor fi puse la punct, vei primi oferta cu fotografii și mostre, cu propuneri și variante de amenajare, concepte cu avantajele și dezavantajele lor, pe care știm să le evidențiem pentru ca tu să poți compara și alege.

Decizia de achiziție îți aparține în totalitate. Te consiliem să alegi varianta potrivită casei tale, varianta care te reprezintă, dar și cea care aduce un plus stilului tău de viață. După momentul deciziei finale, suntem pregătiți să lansăm comanda furnizorilor din portofoliu ale căror produse ai decis că ți se potrivesc cel mai bine.